Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetățean român acuzat de uciderea unui cunoscut comerciant de hardware din Miguelturra

condamnare-omor
Agenții au relatat faptele pe care însuși inculpatul, Ioan Constantin, le-a recunoscut în ședința orală de ieri când a depus mărturie în instanță.
Adică, când acuzatul și victima se aflau în mașină, au avut o ceartă importantă, Ioan l-a lovit de mai multe ori pe Jesús Mora și apoi a dus cadavrul într-un loc situat între Herencia și Alcázar de San Juan unde a lovit mai multe topoare până și-a încheiat viața.
Potrivit unuia dintre polițiști, acuzatul le-a spus că l-a lovit cu șase lovituri de topor și că ulterior a trebuit să-și șteargă fața din cauza sângelui pe care îl avea. Agentul a declarat că inculpatul era foarte calm și nu arăta niciun regret când a relatat evenimentele cu poliția și i-a condus acolo unde era cadavrul.
Potrivit Poliției Naționale, acuzatul le-a spus că înainte de a lovi cu toporul, victima era inconștientă și se auzea un sunet gutural.
În timpul ședinței orale, au fost prezentate fotografii cu locul crimei. După ce i-a dat o serie de lovituri și l-a lăsat inconștient, acuzatul, conform declarației poliției, a târât cadavrul într-o plantație de măslini unde l-a ucis cu un topor care a apărut lângă cadavru. Mâine este de așteptat ca criminalistica să declare și că diferitele părți își vor face concluziile finale, după care procesul va fi văzut pentru verdictul juriului popular.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.