Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEZ Vânzare închide Centrele de Relaţii cu Clienţii în zilele de 1 şi 8 iunie

www.news.ro
Grupul CEZ logo

Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 1 şi 8 iunie 2020, a anunţat joi compania.

"Legislaţia în vigoare în domeniul muncii reglementează ziua de 1 iunie 2020, Ziua Internaţională a Copilului, drept sărbătoare legală şi zi liberă la nivel naţional. De asemenea, ziua de 8 iunie, a doua zi de Rusalii, este declarată zi liberă. Conform reglementărilor în vigoare, Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ îşi întrerup activitatea în zilele de 1 iunie 2020, respectiv 8 iunie 2020", se menţionează în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

Potrivit sursei citate, începând cu data de 2 iunie, respectiv 9 iunie 2020, programul de funcţionare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, adaptat contextului actual, respectiv 8:30 - 14:30, aplicându-se măsurile necesare de prevenire şi prevenţie a răspândirii noului coronavirus, în cazul Centrelor de Relaţii cu Clienţii din localităţile Craiova, Băileşti, Piteşti, Câmpulung, Slatina, Caracal, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani, Alexandria, Roşiorii de Vede, Videle, Timişoara şi Iaşi.

Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare din localităţile Baia de Aramă, Călimăneşti, Curtea de Argeş, Corabia, Horezu, Bechet, Orşova, Reşiţa, Filiaşi şi Vânju Mare îşi vor relua activitatea după zilele libere naţionale, conform unor programe de funcţionare proprii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.