Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj își pune speranțele în jucătorii de împrumut: Sebastian Mailat a lăsat lupta la titlu și pune umărul în play-off până la finalul sezonului

CFR Cluj a împrumutat un jucător la Gaz Metan Mediaş. Este vorba despre Sebastian Mailat (21 de ani) care va juca pentru formaţia din Mediaş până la finalul acestui sezon. Anunţul a fost făcut de clubul din Gruia, prin intermediul reţelelor de socializare, relatează mediafax.

Citește și: S-a aflat! Câți bani a încasat statul din taxa clawback în doar câteva luni

”Clubul nostru a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaş pentru împrumutul mijlocaşului Sebastian Mailat până la finalul acestui sezon. Tânărul fotbalist a bifat până acum 29 de partide în tricoul "alb-vişiniu", a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Astfel, Mailat va abandona lupta la titlu şi va merge să lupte pentru play-off pentru a aduna cât mai multe meciuri în picioare şi a se întoarce mai puternic şi mai experimentat la vară, când are de gând să se bată pentru a prinde prima echipă a campioanei Ligii 1 Betano. Capabil să joace în ambele părţi ale terenului, Mailat, care e cotat la 650.000 de euro, a ajuns în Gruia în noiembrie 2017, după un litigiu cu ACS Poli Timişoara. De atunci a strâns 29 de meciuri, 1.121 de minute, două goluri şi două pase decisive în tricoul ardelenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.