Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR conduce Liga 1, dar Iuliu Mureșan nu e mulțumit: Ce reproșuri a adus președintele clujenilor

www.digisport.ro
Iuliu Mureșan Dan Petrescu

Cu un antrenor nou, Dan Petrescu, și 16 jucători transferați în ultima perioadă de mercato, CFR Cluj a terminat turul de campionat pe prima poziție. Ardelenii au 32 de puncte și se află la 4 lungimi distanță de FCSB, ocupanta poziției secunde.

Chiar și așa, președintele Iuliu Mureșan nu e în totalitate mulțumit. Oficialul ardelenilor nu a trecut nici acum peste înfrângerea de la Timișoara.

"Parcursul nu a fost chiar impecabil. Am pierdut o partidă la Timişoara, au condus cu 4-0, a fost un dezastru. Sunt şi momente care nu au fost bune şi nu le uităm. Cum ne-a fost frică de meciul de la Timişoara aşa ne-a fost şi pentru meciul de aseară. Nu avem emoţii pentru intrarea în play-off, dar contează cu câte puncte intrăm. Avem meciurile cele mai grele în deplasare, poate e un avantaj că parcă jucăm mai bine în deplasare decât acasă" a declarat, pentru Prosport, Iuliu Mureșan.

Citește și: Dică: 'Mulţi m-au criticat pentru rotaţia din echipă. Şi FC Barcelona a făcut cinci schimbări faţă de LC, probabil că şi cei de acolo greşesc'

Formația ardeleană a fost acuzată în mai multe rânduri că a fost ajutată de arbitri. Echipa lui Dan Petrescu a primit 6 lovituri de la 11 metri, la fel ca și FCSB, principala rivală la titlu. Mureșan e convins că indiferent cine se va impune în competiția internă sau cum vor evolua lucruri, discuțiile despre arbitraj nu vor înceta niciodată.

"Steaua a primit ieri două penalty-uri şi au tot atâtea penalty-uri ca şi noi. Lucrurile se egalizează, arbitrii nu greşesc cu intenţie" a mai declarat președintele liderului din Liga 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.