Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

China dovedește că Bitcoin este o mașină de neoprit. Algoritmul criptomonedei se ajustează aproximativ la fiecare două săptămâni

Stewards Law
bitcoin

Represiunea Chinei împotriva mineritului Bitcoin ( BTC ) continuă să se confrunte cu răspunsuri determinate în ecosistemul cripto. Unul dintre primii operatori de schimb BTC și cofondator al Protocolului Zap, Nick Spanos, a spus că represiunea demonstrează doar că bitcoin este o mașină de neoprit "dacă a doua cea mai mare economie din lume nu poate zdrobi, devaloriza sau manipula Bitcoin".

Remarcând faptul că represiunea crește din ce în ce mai puțin din cauza faptului că există mai puțini mineri în raport cu volumul tranzacțiilor, Spanos a subliniat creșterea profiturilor minerilor, în timp ce dificultatea minieră continuă să scadă. A explicat:

„Algoritmul Bitcoin se ajustează aproximativ la fiecare două săptămâni pentru a permite exploatarea unui bloc de tranzacții la fiecare 10 minute. Deci, a devenit atât mai ușor, cât și mai profitabil să extrag Bitcoin. Aceasta este o rețetă pentru a atrage mai mulți mineri înapoi ".

Spanos a spus că minerii care se mută din China vor căuta să găsească un loc precum Kazahstan, Iran și Rusia. „Alții din regiune ar fi, de asemenea, bine serviți pentru a profita de această oportunitate”, a adăugat el. Recent, unul dintre principalele grupuri miniere care își desfășoară activitatea în China și-a anunțat planurile de a se muta din țară și de a-și distribui operațiunile miniere în Emiratele Arabe Unite, Canada, Statele Unite, Kazahstan și Islanda, notează cointelegraph.com

Spanos a menționat că prețul Bitcoin a crescut o dată ce eșecurile de reglementare sunt „digerate de comunitate”.

Citește și Localnicii din New York, acuză o ferma minieră de Bitcoin, de încălzirea lacului Seneca

Săptămâna trecută, CEO-ul Galaxy Digital, Mike Novogratz, a văzut „ un mare net pozitiv ” pentru Bitcoin în încercarea de represiune a Chinei. El a spus că prăbușirea pieței de la un nivel record, urmată de o volatilitate ridicată, a fost un test de succes pentru ecosistemul criptografic în ansamblu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.