Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

China sancţionează oficiali din SUA şi Canada: Administrația de la Beijing este acuzată de abuzuri în provincia chineză Xinjiang

china sua

China sancţionează oficiali din SUA şi Canada: Totul a plecat de la abuzurile în materie de drepturile omului din provincia chineză Xinjiang

Administraţia Chinei a anunţat, sâmbătă, sancţiuni împotriva unor oficiali şi entităţi din Statele Unite şi Canada, ca reacţie la măsuri similare decise de aceste ţări din cauza abuzurilor în materie de drepturile omului comise în provincia chineză Xinjiang, anunță MEDIAFAX.

Ministerul de Externe de la Beijing a anunţat sancţionarea lui Gayle Manchin, preşedintele Comisiei SUA privind Libertatea Religioasă (USCIRF), şi a vicepreşedintelui acestui organism, Tony Perkins, informează agenţia Reuters.

Raed Arafat, supărat că oamenii nu respectă regulile și cozile din magazine. Ce spune despre un lockdown total

De asemenea, Administraţia de la Beijing a decis sancţionarea parlamentarului canadian Michael Chong şi a Subcomisiei pentru Drepturile Omului pe Plan Internaţional, afiliată Comisiei pentru Afaceri Externe a Camerei Comunelor din Canada.

Vineri, Administraţia Chinei a dispus sancţionarea a nouă oficiali britanici şi a patru entităţi, ca reacţie la sancţiuni impuse de Guvernul de la Londra. Anterior, Beijingul a sancţionat oficiali şi entităţi din Uniunea Europeană.

Uniunea Europeană, Statele Unite, Marea Britanie şi Canada au impus, luni, sancţiuni asupra unor oficiali chinezi din cauza abuzurilor asupra etnicilor uiguri din provincia chineză Xinjiang.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.