Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christoph Daum și-a prezentat raportul de activitate: 'Există și demisie'

AGERPRES
Christoph Daum

După mai bine de o lună de la anunțul că va prezenta un raport, selecționerul neamț al României, Christoph Daum, s-a prezentat, în sfârșit, în fața Comisiei Tehnice.

Cu doar o victorie din șase meciuri în grupele pentru Cupa Mondială, Christoph Daum a prezentat celor prezenți ”activitatea” sa de la echipa națională.

Citește și: PROTEST în noapte: Ultrașii Rapidului au manifestat în fața Primăriei Sectorului 1! Mesaje DURE către Dragnea și Firea - FOTO

I-am spus că rolul domniei sale în România este să califice echipa naţională. Am spus că nu avem o echipă atât de slabă încât să nu putem aborda locul 2 în această grupă”, a declarat, la Digi Sport, Marcel Pușcaș, unul dintre reprezentanții Comisiei Tehnice.

Fostul fotbalist a adăugat: ”Mi-a dat dreptate, mi-a spus că e o părere pertinentă. I-am spus că mai sunt patru etape, există nu numai demitere, exista şi demisie în fotbal şi ceea ce recomandă menţinerea unui antrenor oriunde în lumea asta e rezultatul”.

Comisia Tehnică a FRF va prezenta raportul președintelui Răzvan Burleanu, cel care va avea lutimul cuvânt în cazul selecționerului Christoph Daum, anunță Libertatea.ro.

Conform înțelegerii, Christoph Daum mai are contract cu Federația Română de Fotbal până în 2018. Dacă va fi demis, neamțul ar trebui despăgubit pentru ”munca” prestată la echipa națională cu trei milioane de euro!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.