Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci angajați de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu au fost confirmați cu Covid-19; în total sunt 25 de persoane confirmate pozitiv

digi24.ro
covid-19

Un număr de cinci angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu au fost depistati cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, totalul personalului confirmat cu noul coronavirus ajungând la 25, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alexandru Niţu, relatează Agerpres.

Potrivit acestuia, dintre cei 25 de angajaţi ai SJU Târgu Jiu depistaţi cu COVID-19 în ultimele 14 zile, şasesunt internaţi, iar restul în izolare.

Niţu a adăugat că, în ceea ce priveşte situaţia pacienţilor confirmaţi cu noul coronavirus, în locaţia de la Pasarelă a spitalului sunt 56 de persoane confirmate şi internate (aici fiind 74 de paturi disponibile) şi alte 11 la nivelul compartimentului de Terapie Intensivă (12 paturi disponibile).

În locaţia din centrul municipiului, sunt cinci pacienţi suspecţi izolaţi la nivelul secţiilor (nouă paturi disponibile) şi un pacient suspect la nivelul izolatorului secţiei de Terapie Intensivă (cinci paturi disponibile), iar în Spitalul 700 sunt 15 pacienţi suspecţi internaţi în zona tampon (23 de paturi disponibile) şi patru pacienţi suspecţi la nivelul izolatorului secţiei de Terapie Intensivă (cinci paturi disponibile).

Citește și: FOTO – Imaginile MORȚII și în România, la fel ca în Italia: coloană de dricuri la morga Craiova

Conform ultimei raportări a Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 57 de noi cazuri de COVID-19, 44 dintre teste fiind efectuate la laboratorul din sistemul public, restul la privat.

Până în prezent, la nivelul judeţului au fost confirmate cu noul coronavirus 3.274 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.