Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci bărbați din Mehedinți acuzați de contrabandă cu țigări au fost trimiși în judecată: Ei sunt acuzati de un prejudiciu în valoare de 68.136 lei

captura Youtube
tigari contrabanda

Cinci bărbaţi sunt cercetaţi pentru contrabandă cu produse accizabile deoarece ar fi colectat şi distribuit peste 128.000 de ţigări fără timbru, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Care sunt tarifele rovinietei din 2019

Poliţiştii au stabilit că prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 68.000 lei, fiind instituit sechestru asigurător asupra a două autoturisme şi a două imobile din Drobeta Turnu Severin.

Cauza a fost instrumentată de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin. Cercetările au fost definitivate cu propunere de trimitere în judecată a celor cinci bărbaţi, cu vârste între 31 şi 46 ani, toţi din judeţul Mehedinţi.

"Aceştia sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă (...). Persoanele respective, în perioada februarie - octombrie 2015, au fost depistate, în mai multe rânduri, colectând şi distribuind cantitatea totală de 128.640 ţigarete, fără timbru. Pentru recuperarea prejudiciului cauzat bugetului de stat, în valoare de 68.136 lei, poliţiştii au instituit sechestru asigurător asupra a două autoturisme şi două imobile situate pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin", se arată în comunicatul IPJ.

În anul 2018, poliţiştii mehedinţeni au confiscat produse accizabile în valoare de 813.000 lei. Poliţiştii au organizat peste 90 de acţiuni de prevenire şi combatere a comerţului cu produse accizabile, au constatat 27 de infracţiuni şi au aplicat 790 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 135.500 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.