Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci candidaţi pentru funcţia de preşedinte a PNL Craiova

pnl.ro
pnl sigla

Cinci membri PNL Craiova s-au înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei, care va fi ales duminică, în cadrul alegerilor organizate pentru Biroul Politic Local al Organizaţiei Municipale PNL Craiova. Cei cinci candidaţi sunt, potrivit unui comunicat al PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, liderul grupului PNL din Senat, deputatul Ionuţ Stroe, Marcel Marcea, fost consilier judeţean, David Lupu şi Marin Stoian.

Pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte al PNL Craiova candidează consilierii municipali Adriana Ungureanu, Marian Vasile, Marinel Florescu şi Dan Diaconu. Senatorul Mario Ovidiu Oprea a fost desemnat pe 16 martie, de către Biroul politic judeţean al PNL Dolj drept candidat al partidului la funcţia de primar al Craiovei, precum şi preşedinte interimar al PNL Craiova, funcţie care era deţinută de deputatul Ionuţ Stroe. Mario Ovidiu Oprea a fost desemnat prin vot secret pentru a candida la Primăria Craiova, el obţinând cel mai mare număr de voturi (46) în competiţia pentru această candidatură, în care au mai fost înscrişi deputatul Ionuţ Stroe (2 voturi), Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj (2 voturi), consilierul local Marian Vasile (4 voturi) şi Eugen Călinoiu (2 voturi). Candidatul PNL la Primăria Craiova a fost desemnat, potrivit statutului partidului, să conducă interimar şi organizaţia PNL Craiova, conform Agerpres.

Ulterior, deputatul Ionuţ Stroe, într-o postare pe pagina de facebook, a catalogat alegerile interne organizate de PNL Dolj drept "dubioase" şi a acuzat actuala conducere de "aranjamente", considerând că a fost demis nestatutar. "Decalogul alegerilor dubioase în PNL Dolj, mic îndreptar de 'aranjare' a alegerilor interne: 1. De frica competiţiei, se demite conducerea organizaţiei municipale - nestatutar şi premeditat şi se impune un preşedinte agreat. 2. Se convoacă forţat şi imediat organizarea de alegeri în organizaţie (!?!) fără a se consulta cu nimeni din PNL Craiova şi în absenţa unui calendar de alegeri interne. 3. Se ridică din sediu documentele contabile şi chitanţierele. Se interzice organizaţiei municipale dreptul de a mai încasa cotizaţiile membrilor săi. 4. Se refuză participarea la alegeri şi încasarea cotizaţiei a multor membri invocându-se motive puerile", a scris Stroe pe pagina sa din reţeaua de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.