Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie scandaloasă - Cinci minute pentru Dăncilă în Parlamentul European! Reacția Rovanei Plumb: 'Cred că va reuși să transmită mesajele bazate pe adevăr'

Inquam Photos / Octav Ganea
rovana plumb

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, marţi seara, că premierul Viorica Dăncilă va reuşi „în cele cinci minute să transmită exact mesajele care se vor baza pe adevăr”. Ea a mai spus că nu s-a pus problema activării art. 7 din Tratat în privinţa României.

„Eu cred că doamna prim-ministru va reuşi în cele cinci minute să transmită exact mesajele care se vor baza pe adevăr, pentru că noi am venit aici să spunem adevărul, am venit aici să susţinem România, pentru că suntem buni români, spre deosebire de alţi români, membri ai Parlamentului European care manipulează şi spun minciuni. Cred că lucrul acesta l-aţi văzut şi aseară, în Comisia LIBE, dar probabil o să-l vedem şi în cadrul dezbaterii de o oră, care va avea loc în cursul dimineţii”, a declarat la Antena 3 Rovana Plumb.

Dăncilă, întâlnire de gradul zero cu Timmermans la Strasbourg! Un europarlamentar ALDE a răbufnit: 'Nu e normal să aloci doar cinci minute premierului României'

Ea mai spus că discuţia cu prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmerman, reprezintă, de fapt, o continuare a dialogului început de guvernul României de dialog cu oficialii europeni.

”Sunt convinsă că în urma discuţiei constructive pe care am avut-o cu dl. vicepreşedinte Timmermans, care de fapt reprezintă o continuare a dialogului început de guvernul României, de dna prim-ministru Viorica Dăncilă cu Comisia Europeană, cu Parlamentul European, va conduce la un punct de vedere din partea Comisiei Europene în ceea ce priveşte România, un răspuns şi o concluzie corectă, pentru că într-adevăr CE prin mesajul pe care l-a transmis dl. vicepreşedinte al CE Timmermans Comisia nu ia în calcul niciun fel de referire, nici nu vorbim de activare, pentru că asta înseamnă o procedură mult mai complexă, vreo referire la articolul 7, dat fiind faptul nu există nicun fel de asemănare între situaţiile supuse dezbaterii în Ungaria şi Polonia”, a adăugat Plumb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.