Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci suspecţi arestaţi pentru contrabandă cu ţigări, după 13 percheziţii în trei judeţe

catuse politie

Cinci bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru contrabandă cu ţigări, după ce poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Arad şi procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ au făcut 13 percheziţii domiciliare în judeţele Arad, Timiş şi Bihor.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, percheziţiile au fost făcute în municipiul Arad, în Hălmagiu, Măgulicea, Fântânele, Timişoara şi Oradea.

"Au fost identificaţi cinci bărbaţi, cu vârste între 20-39 de ani, bănuiţi de contrabandă calificată, care, în perioada august-septembrie 2021, ar fi deţinut şi transportat din judeţul Bihor 2.100.158 ţigarete (105.008 pachete) de contrabandă, netimbrate. Din această cantitate, 1.645.300 ţigarete (82.265 pachete) au fost depistate de poliţişti, în ziua de 8 august 2021, în remorca unui autotren parcat în Hălmagiu. Totodată, 454.280 ţigarete (22.714 pachete) au fost transportate şi depozitate la liziera unei păduri situată între localităţile Hălmagiu şi Hălmăgel, acestea fiind depistate de poliţişti în luna septembrie a anului 2021", arată comunicatul.

Cei cinci bărbaţi sunt cercetaţi pentru contrabandă calificată, iniţial fiind reţinuţi pentru 24 de ore, însă duminică seară Judecătoria Gurahonţ a decis să ca toţi să fie arestaţi preventiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.