Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine a ajuns să conducă studiourile MediaPro: Fosta noră a lui Nicolae Ceaușescu

MediaPro a dat marea lovitură. Fosta noră a dictatorului Nicolae Ceauşescu va fi şefă la cele mai cunoscute studiouri din România. Polyana Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, unul dintre cei doi fii ai dictatorului Nicolae Ceaușescu, și producătorul american de la Hollywood Donald Kushner, realizator al unor filme precum 7 Seconds, Andre, Tron, Legacy, Blitz și Monster (premiat cu Oscar), vor conduce Studiourile Media Pro din Buftea, cumpărate la sfârșitul anului trecut de către omul de afaceri și regizorul Bobby Păunescu.

Citeşte şi: Șoferii cu mașinile distruse din cauza pomilor picați își vor primi banii fără proces / VIDEO

Ei vor forma noul Consiliu de Administrație al societății Studiourile Media Pro, alături de încă două persoane, cu un mandat valabil până în toamna anului 2019. Lituanianul Aleksandras Cesnavicius, numit, în 2013, director general al Pro TV, companie deținută de Central European Media Enterprises, se va retrage din Consiliu. În același timp, Studiourile Media Pro își vor schimba denumirea în "Bucharest Film Studios"

Dacă Donald Kushner este un nume de referință pentru amatorii de filme americane, publicului românesc îi poate fi mult mai cunoscut numele Polyanei Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu și persoana preferată de Elena Ceaușescu mult timp după divorțul celor doi. Polyana, cea despre care în regimul comunist se spunea că ar fi urmat la conducerea României, alături de Nicu, dacă familia Ceaușescu nu ar fi fost înlăturată de la putere prin Revoluția din 1989, a condus Consiliului Național al Pionierilor, fiind un membru marcant al Partidului Comunist Român. Noră ascultătoare, Polyana s-a împrietenit repede cu Elena Ceaușescu, dar nu a reușit să îl convingă pe Nicu să o accepte de soție, astfel că au divorțat după circa un an și jumătate.

Citeşte şi: Laura Codruța Kovesi a dat lovitura: Ce a primit șefa DNA

Și după divorț, Polyana a continuat să aibă o relație apropiată cu Elena Ceaușescu, fiind primită în fiecare dimineață, timp de mai mulți ani, la "Cabinetul 2", pentru servirea cafelei. Studiourile Media Pro din Buftea sunt cel mai mare studiou de film din Europa Centrală și de Est, cu 19 studiouri întinse pe 40 hectare de teren. După Revoluție, Polyana a fost angajată la una dintre firmele familiei Păunescu, spun cei de la profit.

Citește și: Gigi Becali, probleme mari: Va fi DUS CU MANDAT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.