Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine a produs masacrul din Statele Unite: Au apărut imagini noi cu terorista ucigaşă

Cine a produs masacrul din Statele Unite. Au apărut imagini noi cu terorista ucigaşă. ABC Tv a postat o fotografie cu Tashfeen Malik, femeia care, împreună cu soţul său, a comis masacrul de miercuri de la San Bernardino. Statul Islamic a revendicat atacul în care 14 oameni au fost omorâți.

Citeşte şi: ANAF a comis-o grav de tot: A produs un ACCIDENT / FOTO

Tashfeen Malik, femeia care, împreună cu soţul său, a comis masacrul de miercuri de la San Bernardino, California, cel mai grav din SUA din ultimii trei ani, a postat un mesaj pe Facebook în care jura supunere liderului organizaţiei jihadiste Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a relatat vineri postul american de ştiri CNN, citând trei surse apropiate anchetei.

Citeşte şi: O nouă crimă zguduie lumea arabă: Atentatul ar avea legătură cu Al Qaida

Femeia a postat mesajul pe un cont de Facebook înregistrat cu un pseudonim, a explicat un alt oficial, fără a oferi detalii despre evoluţia investigaţiei. Facebook a informat ulterior că a şters mesajul deoarece încălca standardele ce interzic promovarea terorismului sau elogierea violenţei.

Citeşte şi: Va fi un scandal cât casa la nivel înalt: Americanii îi provoacă pe ruşi

Tashfeen Malik, 27 de ani, născută în Pakistan, locuia în Arabia Saudită când s-a căsătorit cu Syed Rizwan Farook, 28 de ani, născut la Chicago din părinţi pakistanezi. Statul Islamic a revendicat atacul petrecut la un centrul social pentru persoane cu dizabilități din San Bernardino, California, afirmând la postul său de radio că cei doi autori ai masacrului, soldat cu moartea a 14 oameni, sunt susținători ai grupării. "Ne rugăm la Allah să-i accepte ca martiri", a mai relatat postul de radio oficial al grupării Stat Islamic, al-Bayan.

Citeşte şi: Planul secret al lui Vasile Blaga şi Dacian Cioloş: Ion Cristoiu spune tot

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.