Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este candidatul PSD la primăria din Piatra Neamț

liviu Harbuz

Deputatul Liviu Harbuz va fi candidatul PSD la Piatra Neamț, iar printre contracandidați îi va avea pe Dragoș-Victor Chitic de la PNL și Laurențiu Dulama de la Mișcarea Populară.

Harbuz a fost nominalizat în urma unui sondaj de opinie, unde a avut mai multe procente față de colegii săi Vlad Marcoci și Aurel Simionică.

"Am deplină încredere că Liviu Harbuz este viitorul primar al municipiului Piatra Neamț. Noi, cei din PSD, avem încredere în el, facem împreună echipă și putem face pentru cetățenii municipiului Piatra Neamț ceea ce își doresc", a declarat deputatul Ionel Arsene, liderul PSD Neamț, potrivit Agerpres.

Liviu Harbuz este medic veterinar, vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari și a fost președinte al Agenției Naționale Sanitar Veterinară între anii 2000 — 2004.

La Roman, candidatul PSD la funcția de primar este economistul Gheorghe Oprea, în timp ce la Târgu Neamț candidează actualul primar Daniel Harpa, la Bicaz primarul în funcție Nicolae Sălăgean, iar la Roznov primarul Ionel Ciubotaru.

Sursa foto: Agrointel

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.