Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este cea mai bine plătită actriţă din lume

agerpres
Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este cea mai bine plătită actriță din lume pentru al doilea an consecutiv, potrivit clasamentului publicat marți de revista Forbes, care situează veniturile vedetei din "Hunger Games" la circa 46 de milioane de dolari. Potrivit revistei, citată de Reuters, acest prim loc în clasament se datorează profiturilor încasate de pe urma ultimului film al francizei "Hunger Games", dar și a plății în avans pentru apariția sa în aventura spațială "Passengers".

Pe de altă parte, veniturile lui Lawrence din 2016 au scăzut cu 11,5%, față de cele din 2015, atunci când actrița, în prezent în vârstă de 26 de ani, a încasat 52 de milioane de dolari. Peste două zile, Forbes va publica clasamenul celor mai bine plătiți actori. Anul trecut, în fruntea listei s-a aflat Robert Downey Jr., cu încasări de circa 80 milioane de dolari. Totuși, notează Reuters, încasările obținute de Jennifer Lawrence nu pot fi comparate cu cele obținute de vedeta pop Taylor Swift, desemnată cea mai bine plătită celebritate din 2016, cu circa 170 milioane de dolari obținuți din albume și din biletele vândute în cadrul turneului său mondial.

Pe locul al doilea în topul celor mai bine plătite actrițe o regăsim pe Melissa McCarthy (45 de ani), cu câștiguri de 33 de milioane de dolari, cu 10 milioane în plus față de 2015, în parte datorită încasărilor obținute pentru prestația sa din "Ghostbusters". Al treilea loc este ocupat de Scarlett Johansson, cu câștiguri de 25 de milioane de dolari (în scădere cu aproape 30% față de 2015), urmată de Jennifer Aniston (21 de milioane de dolari), Fan Bingbing (17 milioane), Charlize Theron (16,5 milioane), Amy Adams (13,5 milioane), Julia Roberts (12 milioane), Mila Kunis (11 milioane) și Deepika Padukone (10 milioane de dolari), anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.