Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este liderul politic care face ravagii pe Facebook

După analiza realizată de Infopolitic (AICI) care sesizează că ”Discursul anti-sistem al lui Bogdan Diaconu are sustinere pe reteaua sociala si genereaza un engagement mare pe Facebook” de 40 la sută, cel mai mare dintre toți liderii politici, este rândul publicației Paginademedia.ro să-l poziționeze pe liderul Partidului România Unită pe trei poziții fruntașe din cele 5 în topul celor mai comentate postări de pe Facebook.

Dacă Traian Băsescu deschide lista cu 1270 de comentarii la o postare, iar Victor Ponta o închide cu 266 de comentarii, celelalte trei poziții de la mijloc sunt ocupate de Bogdan Diaconu cu 1520 de comentarii adunate pe trei teme importante. Iată cum este poziționată activitatea de pe Facebook din acest week-end a liderului PRU în analiza publicată de Paginademedia:

”2. Pagina oficială Bogdan Diaconu, 644 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Români, ne-a ajuns! Consiliul Județean Harghita, controlat de UDMR, a votat astăzi ca așa numitul steag secuiesc să devină steagul oficial al județului! Cum propuneți să reacționăm la faptul că un județ din România va avea ca simbolistică recunoscută oficial un simbol separatist și autonomist maghiar?

3. Pagina oficială Bogdan Diaconu, 494 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Germania ne amenință că destramă Uniunea Europeană dacă nu primim imigranți musulmani pentru că această țară a primit deja de bunăvoie peste un milion de imigranți din Siria numai în acest an și acum vrea să-i distribuie peste tot în Europa. De când a devenit UE dependentă de invazia Islamului? În 2007, România a aderat la UE, nu la semilună. Vreți să trăiți într-o Europă a islamului?

4. Pagina oficială Bogdan Diaconu, 382 de comentarii pe Facebook la mesajul:

După votarea de ieri a așa numitului steag secuiesc în Consiliul Județean Harghita ca însemn oficial al județului, aseară și Laszlo Tokes a afișat la biroul său de europarlamentar de la Oradea steagul separatist al unei alte invenții, așa numita regiune Partium. Extremiștii maghiari se văd deja stăpâni pe Harghita, Covasna și Mureș și au trecut mai departe, la izolarea și maghiarizarea unei alte zone din Transilvania. AȘA NU SE MAI POATE! Trebuie să punem capăt prin toate mijloacele separatismului maghiar până nu ne vom trezi alungați sau aruncați în aer în propria noastră țară!”.

Rezultatele spectaculoase pe Facebook ale deputatului Bogdan Diaconu nu sunt sesizate pentru prima oară de Paginademedia. În toate analizele săptămânale publicate de aceasta, liderul naționalist ocupă una sau chiar două poziții în top 5 comentarii la lideri politici. La începutul lunii decembrie, atunci când Diaconu a depus la Parlament proiectul de lege privind scoaterea în afara legii a UDMR, el a ocupat atât locul I cât și locul II în topul comentariilor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.