Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine îl 'filează' pe Simion. Ponta îi face o recomandare liderului AUR

Facebook
simion urmarit

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică, la Antena 3, că în opinia sa liderul AUR a fost urmărit de un „civil” de la Jandarmerie, dar că episodul ar trebui să fie ultima preocupare a lui George Simion.

„Nici nu știu și nici n-am mandat să spun eu cine e, dar bănuiesc, pentru că știu cum se lucrează, bănuiesc că este un băiat de la jandarmi. Jandarmeria are băieți tineri care nu sunt în uniformă de jandarm și sunt în haine civile ca să zic așa, în diverse situații, că e vorba de meciuri de fotbal, de adunări politice, e normal lucrul ăsta. E clar că băiatul nu a fost prea vigilent din moment ce l-a remarcat George Simion. Povestea asta, că l-a trimis Ciolacu...Acum, dacă îmi permiteți o glumă, dacă era de la SPP, nu cred că se lua George Simion de el, cred că este de la Jandarmi”, a declarat Ponta, după ce Simion a spus că este urmărit de un bărbat.

„Nu cred că problema lui George Simion e că e supravegheat de Ciolacu. Mai spun o dată, problema este că cineva poate fi nemulțumit de Guvern, de PNL-PSD, dar important e să vezi și care e alternativa și dacă nu construiești o alternativă, dacă faci doar show, circ, în fiecare zi, nu cred că este suficient pentru oamenii care totuși se uită și într-o parte și în alta”, a mai declarat fostul premier.

„Eu am trăit vremurile alea cumplite în 2014, în 2015, 2016, cu Kovesi, cu Portocală, cu Uncheșelu, care se duceau și luau mandate de la judecători, ne urmăreau pe toți, ne băgau în dosare, nu mai suntem atunci, slavă Domnului, nu. George Simion trebuia să prindă vremurile alea să se plângă, acum e chiar bine”, a afirmat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.