Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine îl oprește pe Florin Andone? Românul a marcat din nou pentru Deportivo La Coruna - VIDEO

www.digi24.ro
Florin Andone

Florin Andone este pe val în La Liga. Internaționalul român a fost din nou decisiv pentru echipa sa. Atacantul a marcat primul gol al formației sale în victoria cu 2-0 obținută în fața celor de la Osasuna. După acest succes, galicienii termină anul pe poziția a 15-a cu 16 puncte, după 16 runde.

”Mă bucur mult pentru echipă și pentru fani. În ultimele meciuri ne-a mers destul de bine și le mulțumim fanilor care au fost alături de noi și atunci când ne-a mers greu. Traversăm un moment bun, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să păstrăm aceeași atitudine. Echipele care vin pe Riazor au probleme, reușim să punem presiune pe ele. Echipa muncește mult și trebuie să rămânem uniți.

Pe plan personal sunt foarte mulțumit, dar nu aș fi reușit nimic fără colegii mei. Coechipieri mei sunt la un nivel foarte bun în acest moment și țin să le mulțumesc pentru că mă ajută să marchez”, a declarat Florin Andone, la finalul jocului, conform Digi Sport.

Citește și: Radu Ștefan povestește cum i-a dat gol lui Tătărușanu: 'Am băgat capul în pământ' - VIDEO

După jocul cu Osasuna, Andone a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el pe Riazor, alături de mesajul ”On fire”.

Acesta e al 6-lea gol al atacantului României în acest sezon de La Liga. Pe toate le-a înscris în ultimele 6 etape. Dintre acestea, nu a marcat doar în precedenta, pe terenul Realului, dar și atunci a contribuit la ambele goluri marcate de echipa sa. Acesta e cel mai bun sezon al lui Andone în La Liga. A mai jucat pe prima scenă din Spania doar în stagiunea 2014-2015, pentru Cordoba, când a punctat de 5 ori.

VEZI GOLUL LUI FLORIN ANDONE AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.