Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine va fi șeful Cancelariei prim-ministrului

Facebook
Sergiu Hossu

Consiliul Naţional al PLUS a validat, miercuri, propuneri ale partidului în funcții guvernamentale, pentru șeful Cancelariei premierului Florin Cîțu fiind nominalizat Sergiu Horia Hossu.

Consilier local în Cluj-Napoca, Sergiu Hossu (39 de ani,) este căsătorit și are un copil de 12 ani. S-a născut în Zalău, și locuiește în Cluj Napoca de aproape 20 de ani.

A absolvit Facultatea de Biologie și Geologie din cadrul UBB, specializarea Geologie, apoi un master în cadrul Facultății de Știința și Ingineria Mediului din cadrul aceleiași universități. În anul 2017 a absolvit cursurile MBA ale Universității Hull din Anglia, deținând o diplomă de Master of Business Administration.

În ultimii 4 ani și-a desfășurat activitatea de conducere în 2 companii cu specific IT, ocupând funcțiile de Director executiv Divizia Track la AROBS Transilvania Software și Director comercial la Evozon.

Anterior, timp de 8 ani, a ocupat funcția de Director executiv și Director pe zona Transilvania în compania Rosal, care se ocupă de salubritate, deszăpezire și curățenie stradala.

În 2011, a fost audiat la DNA Cluj, după ce procurorii au găsit, în urma perchezițiilor la locuința fostului primar Sorin Apostu, mai multe carduri pentru achiziționarea de combustibil primite de la firma Rosal.

Conform unui comunicat al USR PLUS, alte propuneri sunt:

- Tudor Oprea - subsecretar de stat pentru digitalizare la Ministerul Educaţiei; A absolvit Facultatea de Psihologie în cadrul York University (Toronto, Canada) şi un master în Sănătate Publică în cadrul Umea University (Suedia). A coordonat primul program public naţional de digitalizare a administraţiei publice (GovITHub), alături de 20 de bursieri, peste 300 de voluntari şi 1.700 de susţinători şi experţi. Este preşedintele filialei PLUS Braşov.

- Mihail David - vicepreşedinte la Garda de Mediu A absolvit Facultatea de Istorie a Universităţii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia. În prezent, este director general adjunct la o firmă din domeniul transportului de marfă şi logistică. Activează de 14 ani ca voluntar în mediul ONG, în cadrul unor proiecte sociale, culturale şi de sănătate publică. Este preşedintele filialei PLUS Alba.

- Silviu Iordache - prefect la Buzău / A absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi un master în Managementul Proiectelor Internaţionale în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. A activat în mediul antreprenorial, dezvoltând afaceri în domeniul telecomunicaţiilor şi în cel al energiei regenerabile şi a fost consultant senior fonduri europene. Este membru al filialei PLUS Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.