Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciobanul dat dispărut şi căutat în albia unui pârâu a fost găsit teafăr de poliţişti. În perioada când era căutat de autorităţi, el îşi căuta un loc de muncă în

caine stana ciobani

Ciobanul în vârstă de 50 de ani, dat dispărut în 20 ianuarie şi căutat în albia unui pârâu unde au fost găsite moarte zeci de oi de care el avea grijă, a fost găsit de poliţişti teafăr. El le-a povestit acestora că în perioada când era căutat de autorităţi mersese în judeţul Vâlcea, să îşi caute un loc de muncă., potrivit news.ro

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bobicesti, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, l-au găsit, vineri, pe bărbatul în vârstă de 50 de ani, plecat voluntar de la domiciliu.

Poliţiştii au fost sesizaţi în 20 ianuarie, de un bărbat de 38 de ani, din comuna Bobiceşti, cu privire la faptul că Florică Ţucureanu, care are în grijă turma sa de oi, nu a revenit la domiciliu.

Citește și: SURSE Fostul prim-ministru Tăriceanu începe PELERINAJUJL la DNA-A pus pe masa procurorilor bunuri pentru acoperirea sechestrul de 800.000 dolari pus de Direcție

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au început căutările persoanei dispărute.

Verificările au avut loc în zona pârâului Bârlui, unde fusese văzut ultima oară cu turma sa de oi şi în pădurea din localitatea Bobiceşti, dar bărbatul nu a fost găsit.

În activităţile de căutare au fost implicaţi şi pompieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, ei reuşind să scoată din pârâu 70 de oi moarte.

"În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti au depistat bărbatul pe raza comunei Voineasa, judeţul Olt. În perioada plecării de la domiciliu acesta s-ar fi deplasat în judeţul Vâlcea pentru a căuta un loc de muncă”, a anunţat IPJ Olt.

În prezent, bărbatul se află la sediul Postului de Poliţie Voineasa, unde este audiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.