Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu, despre economia forțată la energie: 'Noi ne-am plătit porţia de obligaţii, 50 de ani de comunism ne e suficient'

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, reafirmă decizia sa de a nu le cere românilor să facă economii la energia electrică, el fiind de părere că românii şi-au „plătit porţia de obligaţii” în cei 50 de ani în care au fost conduşi de un regim comunist.

„Nu e nimeni obligat să facă nimic. Eu, cât voi fi co-preşedinte la această coaliţie, nu o să susţin ceva să mai oblige încă o dată românii. Gata! Am fost obligaţi... Noi ne-am plătit porţia de obligaţii, 50 de ani de comunism ne e suficient”, a declarat Marcel Ciolacu pentru Antena 3, în cadrul unui interviu difuzat marţi seară, potrivit news.ro.

Ciolacu a răspuns ironic întrebat fiind la ce temperatură ambientală va lucra, în condiţiile în care unii dintre demnitari au declarat deja care sunt temperaturile pe care le vor avea setate în birouri.

”Eu o să merg în vizită la ei şi o să văd cum stau ei, la domnul Tanczos Barna la 15 grade, o să merg des”, a afirmat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.