Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș: Trebuie crescută performanța portului Constanța

inquam / George Calin
dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi că niciun politician din Olanda nu a condiţionat intrarea României în Schengen de o eventuală punere în relaţie a portului Constanţa cu Rotterdam.

"Mie nu mi-a cerut nimeni portul Constanţa când am fost în Olanda ca să intrăm în Schengen. (...) Niciun politician din Olanda cu care am discutat n-a condiţionat relaţia dintre portul Constanţa şi Rotterdam de intrarea României în Schengen. (...) Pot să vă asigur că, cel puţin la nivelul meu, nu s-a pus problema asta", a spus premierul Cioloş, răspunzând unei întrebări în timpul Dialogului cu cetăţenii, organizat de Comisia Europeană, la care a fost prezent şi vicepreşedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen.

Citește și: Tăriceanu spune că data de 11 decembrie este nepotrivită pentru alegeri

Totodată, premierul Cioloş a precizat că trebuie crescută performanţa portului Constanţa, înainte de a vorbi despre privatizarea sa.

"Am transmis şi acolo, pentru că e o companie de stat portul Constanţa. Înainte de a vorbi de privatizări la portul Constanţa sunt nişte lucruri pe care noi trebuie să le facem în România pentru a creşte performanţa portului, să terminăm acolo cu nişte lucruri care nu funcţionează bine de mai mulţi ani. (...) Dacă ne mulţumim doar cu faptul că natura ne-a plasat bine acolo nu e suficient ca să facem afaceri performante. Deci trebuie să folosim ce ne-a dat natura şi să ne folosim şi inteligenţa şi onestitatea şi eficienţa ca să punem portul ăla încet, încet pe picioare şi acolo iar trebuie câţiva ani şi pe urmă vom vedea cu cine o să se decidă să se facă parteneriat", a mai afirmat Cioloş, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.