Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș de 1 Decembrie: Nu putem schimba lucrurile în societate dacă nu ne schimbăm fiecare dintre noi

guvern

Premierul Dacian Cioloş speră că își va duce mandatul până la capăt, dacă Parlamentul îl va susține, pentru că nu are de gând să intre în vreun partid politic în 2016.

"Până la sfârşitul lui 2016 (va fi premier n.red.). Eu sper să pot să-mi duc mandatul până la capăt, dar voi fi prim-ministru atât timp cât Parlamentul, care a investit acest Guvern, va considera că Guvernul poate să rămână. Aşa cum stau lucrurile acum, nu cred că intrarea într-un partid mă ajută pe mine să fac mai bine lucrurile. De ce să vorbesc de ce s-ar întâmpla la sfârşitul lui 2016? Discutăm atunci. (...) Pe mine în general nu mă atrage activitatea politică de dragul de a face politică", a spus prim-ministrul în cadrul unui interviu acordat postului de radio Europa Fm.

Totodată, premierul a subliniat că schimbarea este necesară în țara noastră, dar ea începe cu fiecare în parte.

”În toate domeniile este nevoie să fim gata să facem lucrurile altfel. Schimbarea este necesară, dar începe cu fiecare dintre noi”, a mai apreciat premierul.

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie Dacian Cioloș a avut o zi plină. La 11:00 a participat la parada din Piața Constituției, după care s-a întors la Palatul Victoria pentru a întâmpina cetățenii, în cadrul evenimentului Porți Deschise.

Cei de la Guvern au anunțat că aproximativ 4.000 de persoane au vizitat astăzi Palatul Victoria, cu ocazia Zilei Porților Deschise organizată de 1 Decembrie 1918 - Ziua Națională a României.

Premierul Dacian Cioloș a stat de vorbă cu oamenii veniți să vadă sediul Guvernului, fiind însoțit de șeful Cancelariei Primului-Ministru, Ioan Dragoș Tudorache, și de secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu. De asemenea, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, a fost astăzi la Palatul Victoria.

Oamenii au așteptări foarte mari de la noi, însă lucrurile pe care ei le așteaptă nu le putem face decât împreună. Guvernul are în vedere reforma administrației și creșterea transparenței pentru a elimina sursele corupției. Însă nu putem schimba lucrurile în societate dacă nu ne schimbăm fiecare dintre noi“, a spus prim-ministrul Dacian Cioloș.

Persoanele care au venit la sediul Guvernului de Ziua Națională au vizitat Sala Muntenia - unde se desfășoară ședinţele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania – unde sunt organizate ceremoniile oficiale, Sala Moldova – unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalți oficiali străini, precum și Centrul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.