Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Văcaru, noul coordonator PRO România Sector 3

ciprian vacaru

PRO România București anunță cooptarea lui Ciprian Văcaru în echipă, lider în mișcarea sindicală de tineret și activist cu experiență în domeniul politicilor publice de tineret. Ciprian Văcaru va coordona activitatea organizației PRO România sector 3.

„Au venit alături de noi tineri apreciați în domeniilor lor de activitate, oameni care aleg să se implice în proiecte politice serioase, cu ideologie de stânga modernă și profesionistă. Ciprian Văcaru întregește lista coordonatorilor de sectoare și am toată încrederea că experiența lui ne va ajuta să răspundem mai bine nevoilor tinerilor din București. Avem o echipă puternică pe care să o prezentăm bucureștenilor la alegerile locale, continuăm pregătirile pentru că noi punem accent pe un program politic relevant, bazat pe problemele reale bucureștenilor”, a declarat Gabriela Podașcă, coordonatorul PRO România București.

Ciprian Văcaru a absolvit Academia de Studii Economice din București, este recunoscut ca profesionist în implementarea de proiecte cu finanțare europeană în domenii precum ocuparea forței de muncă, integrarea socială a tinerilor defavorizați și economie socială. Activează din anul 2012 în cadrul Blocului Național Sindical, fiind vicepreședinte al Organizației de Tineret până în 2016, atunci când a preluat funcția de președinte. În perioada 2014-2019, Ciprian Văcaru a ocupat funcția de vicepreședinte în cadrul celei mai importante structuri de reprezentare a tinerilor din România.

”Experiența adunată în elaborarea politiclor publice de tineret mă ajută să susțin și mai bine acest domeniu, cu atât mai mult cu cât fac parte dintr-o familie politică cu viziune de stânga modernă. Cred că este necesar ca tot mai mulți tineri profesioniști de stânga să intre în politică și să se implice în schimbarea comunităților în care trăiesc. Alături de echipa #PROBucurești știu sigur că putem să aducem un plus de valoare la schimbarea în bine a Bucureștiului”, a declarat Ciprian Văcaru, noul coordonator al organizației PRO România Sector 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.