Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRC la TV cu Diana Șoșoacă și Monica Tatoiu: Distrugeți imaginea și veți răspunde vs. Am înnebunit, înseamnă că eu nu mai sunt protejată

showbizreport.ro
monica tatoiu

Monica Tatoiu și avocata Diana Șoșoacă, proaspătă senatoare A.U.R, au avut, marți seară, la România TV, un schimb dur de replici, după ce prima ar fi primit un mail că s-a înscris în partidul care a făcut senzație la alegerile parlamentare.

Monica Tatoiu anunța marți pe Facebook că nu a făcut nicio cerere de adeziune la Alianța pentru Unirea Românilor - AUR. Precizarea a venit după ce a primit un SMS din partea partidului condus de George Simion în care i se explicau pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a deveni membru al alianței.

„Nu am facut nici o cerere de adeziune.Si uite ce am primit. Astia sunt mai ceva ca capusele.Or fi cumparat din donatii niste baze de date.Doar ca pe mine m-au enervat.Si mie imi plac confruntarile in tribunale.De acum incolo cu binoclul pe oamenii lor care sunt in fata”.

În replică, Diana Șoșoacă i-a transmis Monicăi Tatoiu că trebuie să se adreseze autorităților și chiar a amenințat-o în direct la TV.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Se poate forma o majoritate parlamentară fără PSD și acesta este obiectivul nostru’

Monica Tatoiu: Am înnebunit, înseamnă că eu nu mai sunt protejată, potrivit legii.

Diana Șoșoacă: Ceea ce spune doamna Tatoiu de o așa-zisă mulțumire de înscriere. Îi spun să se adreseze organelor de anchetă. Unde ați primit mailul?

M. T.: Pe mailul personal am primit, se ocupă avocații mei.

D. Ș.: În cazul în care sunteți deranjată, faceți plângere. E normal, avem foarte multă treabă. Este o încercare de discreditare a partidului nostru.

M. T.: Când USR a ajuns la putere, nu mi s-a întâmplat asta.

D. Ș.: Eu zic să vă liniștiți, că așa cum dvs aveți avocați, și noi avem avocați. Ați solicitat partidului să vi se spună dacă există vreo adeziune? Este foarte ușor să arunci cu pietre. Trebuie făcute verificări.

M. T.: Eu plătesc taxe și impozite ca instituțiile statului să mă apăr. O să mă apăr singură, nu mai apelez la autorități. Am primit o grămadă de telefoane, că au primit pe messenger.

D. Ș.: Dumneavoastră ne încălcați drepturile pentru că încă nu a fost o anchetă. Mă opun oricărei afirmații.

M. T.: Sunteți un partid care clamează relația cu Biserica. Am primit nenumărate mesaje, cu un limbaj… Biserica, creștinismul înseamnă iubire. O să vă transmit amenințările.

D. Ș.: Vă rog să nu dați în noi fără dovezi. Cum puteți să arătați cu degetul, dați într-un partid în care dă toată lumea. Nu vă permit acest lucru. Dacă sunteți creștină, purtați-vă ca atare.

M. T.: Cu ce-am dat, doamnă? Am spus că am primit un mail.

D. Ș.: Distrugeți imaginea și veți răspunde. Aveți dreptul să vă adresați instanțelor. O să vă dau o consultanță gratuită.”, a fost schimbul de replici dintre cele două.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.