Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circ politic: șeful PNL Timiș amenință un senator USR cu procese

Redesteptarea
Alin Nica

E scandal politic în Timiș. Senatorul USR Raoul Trifan riscă să fie dat în judecată de șeful PNL Timiș, Alin Nica, după ce a acuzat că liberalul s-a îmbogățit din afaceri dubioase.

"Președintele Consiliului Județean dorește să drămuiască el banii guvernamentali destinați capitalei culturale, nu primăria care este direct responsabilă de succesul evenimentului. Gurile înfometate din jurul lui Nica sunt multe și își cer partea. Acest individ îmbogățit din afaceri dubioase în comuna pe care a păstorit-o până de curând este ca o pacoste care s-a abătut asupra județului nostru. Un simplu politruc cu aere de mare om politic, el nu înțelege cu adevărat importanța acestui proiect pentru Timișoara.

Capitala Culturală este a timișorenilor, domnule Nica, nu a peneliștilor! Nu o mai sabotați!", acuza Trifan după ce proiectul privind finanțarea proiectului Timișoara Capitală Culturală a fost blocat la guvern.

În replică, Nica amenință cu un proces:

 

”Vă solicit ca, în termen de 12 ore de la data prezentei să procedați la retractare informațiilor acuzative formulate la adresa subsemnatului, prin articolele publicate în data de 11.06.2022 și în data de 15.03.2022 pe pagina dumneavoastră de Facebook și, totodată, să încetați orice fel de declarații publice denigratoare cu privire la persoana subsemnatului și la activitatea pe care o desfășor în calitate de Președinte al Consiliului Județean Timiș; să indicați, în concret, care sunt dovezile ce stau la baza acuzelor formulate și care justifică publicarea celor două articole în spațiul public.

Sunt niște atacuri abjecte pentru senatorul fără școală. I-am transmis o notificare în care îi cer să probeze cele afirmate și ne ne vedem în instanța de judecată. Este o procedură prealabilă acționării în instanță. I-am cerut sa clarifice acele acuzații, insinuări, – hoțul strigă hoții. Nu la CJT vine DNA-ul, ci la primărie, mi se pare total nepotrivit și deplasat sa faci astfel de declarații.În acest sens, fac precizarea că articolele ante-menționate conțin judecăți de valoare și informații fără bază factuală, false și denigratoare cu privire la organizarea evenimentului ”Timișoara-Capitala Culturală Europeană” și cu privire la activitatea pe care o desfășor în calitate de Președinte al Consiliului Județean Timiș, care aduc atingere onoarei, demnității și reputației subsemnatului”, se mai spune în notificarea trimisă lui Trifan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.