Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulația pe DN 13B, în Harghita, între Praid - Vârf Bucin, blocată din cauza brazilor care se rup și cad pe carosabil sub greutatea zăpezii

gds.ro
drum inchis

Circulaţia rutieră a fost închisă, începând cu ora 20:30, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 13B, între Praid - Vârf Bucin (cota 1.350 de metri) şi Borzont (în apropiere de Gheorgheni), pe raza judeţului Harghita, din cauza căderii pe partea carosabilă a brazilor încărcaţi de zăpadă, care se rup sub acţiunea vântului, informează, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Incredibil! Spitalele impun ‘taxa pentru mame’- Iată care este cauza

"Măsura a fost luată de CNAIR, împreună cu ISU Harghita, Prefectura Harghita şi Poliţia Rutieră pentru a evita pierderea de vieţi omeneşti şi pagube materiale provocate de căderea pe partea carosabilă a brazilor încărcaţi de zăpadă care se rup sub acţiunea vântului", menţionează CNAIR.

Compania recomandă ca rută ocolitoare următorul traseu: Praid - Odorheiul Secuiesc - Miercurea Ciuc - Gheorgheni şi retur.

"Estimăm redeschiderea circulaţiei pe acest sector de drum mâine, 15.01.2019, în jurul orei 09:00, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", mai spun reprezentanţii companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.