Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulația rutieră se desfășoară cu restricții pe mai multe tronsoane ale Drumului Național 7 – Valea Oltului

Facebook
accident valea oltului

Circulația rutieră se desfășoară cu restricții, joi, pe mai multe tronsoane ale Drumului Național 7 – Valea Oltului, din cauza unor lucrări care se fac la carosabil, potrivit Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă astăzi, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în județul Vâlcea, traficul se va desfășura restricționat pe un fir, dirijat cu piloți.

Astfel, între kilometrii 221+500 de metri – 223+600 de metri, pe raza localității Balota, se fac lucrări de frezare și așternere covor asfaltic, între orele 07.00 – 20.00; iar între kilometrii 184+600 de metri - 185+800 de metri, pe raza localității Malu Vârtop (Bujoreni), se vor face lucrări de refacere a șanțului betonat, între orele 07.00 -18.00, circulându-se pe jumătate de cale în intervale de 15-20 de minute.

Citește și: Impozitarea pensiilor speciale a fost adoptată de Parlament: cum se va aplica noua taxă specială și cine este vizat

De asemenea, între kilometrii 225+800 de metri - 236, pe raza localității Câineni, se fac marcaje rutiere pe axul drumului. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri de mers, între orele 08.00 – 20.00, în vreme ce pe tronsonul kilometric 207 – 208, pe raza localității Brezoi, în intervalul orar 08.00 – 18.00, se fac lucrări de reparații la suprafața de rulare.

Între kilometrii 232+030 de metri – 232+520 de metri, pe raza localității Câineni, se fac lucrări de reparații la partea carosabilă (cofrare și turnare grindă din beton), între orele 07.00 – 18.00. Traficul va fi dirijat cu piloți de circulație, iar în momentul în care se va turna beton, se va circula pe jumătate de cale.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

”Vom crește pensiile, dar eu trebuie să mă asigur că avem de unde să le plătim. La jumătate anului, în conformitate cu legea, ministrul Finanțelor trebuie să facă un plan și vor exista consultări cu instituțiile care pot genera prognoze corecte. Nu ne purtem permite să aruncăm în momentul de față… Ministrul de Finanțe cunoaște cel mai bine situația.

Vom căuta să creștem pensiile cu cât de mult e posibil, dar nu ne permitem să ne hazardăm în creșteri de pensii pentru care nu există susținere economică. Noi vom asigura creșterea pensiilor, vom asigura creșterea alocațiilor. Noi nu le vom crește ca să nu le putem plăti, pentru că dacă aș face asta, nu aș avea ce căuta în funcția de premier”, a spus Ludovic Orban, la Realitatea PLUS.

 


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.