Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţie în condiţii de iarnă pe drumurile din judeţul Harghita, în urma ninsorilor abundente

Romania Libera
drum zapada inchis

Circulaţia pe majoritatea drumurilor din Harghita se desfăşoară în condiţii de iarnă, în urma ninsorilor abundente care au început să cadă joi dimineaţa, scrie AGERPRES.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Ministrul Sănătăţii, reacţie după cele 16 DECESE: 'Nu avem EPIDEMIE de gripă în România.Sunt FOCARE izolate' / VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Secţiei de Drumuri Naţionale Harghita, traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ, exceptând Bazinul Odorhei, stratul de zăpadă de pe carosabil ajungând şi la trei centimetri. 

Pe DN 12, în zona localităţii Sărmaş, un tir nu şi-a mai putut continua drumul şi a fost tras pe dreapta. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a precizat că, din cauza ninsorilor abundente, vizibilitatea este redusă, iar aderenţa la carosabil este afectată, dar nu există drumuri blocate, circulaţie închisă sau restricţionată. 

IPJ Harghita a suplimentat echipajele de Poliţie Rutieră care acţionează pe drumurile din judeţ, iar în afara acestora îndeplinesc atribuţii pe linie rutieră şi poliţiştii de ordine publică din oraşe, dar şi patrulele intercomunale, care supraveghează şi dirijează circulaţia, acolo unde este nevoie. 

Gheorghe Filip a punctat că poliţiştii le recomandă şoferilor să nu pornească la drum decât dacă este nevoie, iar dacă acest lucru este totuşi necesar, să aibă autoturismele echipate corespunzător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.