Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîrstea și Niculescu, adversare în primul tur la Indian Wells: Când intră Halep și Begu

www.cugetliber.ro
Sorana Cîrstea

Jucătoarele române de tenis Sorana Cîrstea și Monica Niculescu vor fi adversare în runda inaugurală a turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari, în timp ce Simona Halep și Irina Begu vor juca direct în turul secund.

Niculescu (29 ani, 45 WTA) are 4-2 în meciurile directe cu Sorana (26 ani, 66 WTA), dar ultima lor confruntare a avut loc tocmai în 2010, la Montreal, în optimi, Monica impunându-se cu 6-3, 6-3.

Simona Halep este a patra favorită a turneului (pe care l-a câștigat în 2015, n. red.), urmând să joace direct în turul al doilea cu învingătoarea dintre croata Dona Vekic și americanca Alison Riske. La ediția de anul trecut, Simona a fost învins în sferturile de finală de americanca Serena Williams, cu 6-4, 6-3, anunță Agerpres.

Citește și: Portarul croat Jelena Grubisic, încă doi ani la CSM București

Irina Begu a fost desemnată cap de serie numărul 29 și va intra direct în turul al doilea, urmând să o întâlnească pe câștigătoarea dintre americanca Louise Chirico și o jucătoare venită din calificări.

Ana Bogdan a fost învinsă în primul tur al calificărilor de japoneza Nao Hibino, cu 4-6, 6-2, 7-6 (1), după două ore și 12 minute de joc. Bogdan (24 ani, 124 WTA) câștigase primul duel cu nipona (22 ani, 81 WTA), cu 6-2, 2-6, 6-1, în 2014, în optimi la Osaka.

Românca s-a ales cu 2.085 dolari și 2 puncte WTA pentru participare.

În schimb, Patricia Țig (22 ani, 99 WTA) a dispus de o altă japoneză, Shuko Aoyama (29 ani, 212 WTA), cu 6-0, 6-2, în doar 63 de minute. Românca și-a asigurat un cec de 4.075 dolari și 20 de puncte WTA, iar în meciul decisiv pentru accederea pe tabloul principal o va înfrunta pe americanca Julia Boserup (25 ani, 97 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.