Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîţu ar da primăriile de sector pe mâna PSD - Cu alegeri într-un singur tur, premierul anunţă că PNL nu va mai susţine candidaţii altor partide

Inquam Photos / Octav Ganea
orban citu

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că alianţa PNL cu USR PLUS va rezista cu siguranţă până în 2024 şi a reiterat că la următoarele alegeri liberalii trebuie să aibă candidaţi proprii la fiecare primărie de sector. Cum alegerile locale sunt într-un singur tur, fără o alianţă a formaţiunilor anti-PSD este puţin probabil să poate fi câştigate primăriile de sector.

El a fost întrebat dacă declaraţia sa conform căreia în 2024 PNL ar trebui să aibă proprii candidaţi la primăriile de sector înseamnă că nu va mai exista o colaborare cu USR PLUS până atunci.

"Nu înseamnă. Posibil ca cei de la USR PLUS să susţină candidatul PNL la primărie. Ceea ce este important pentru noi este să fim cel mai mare partid politic din România şi când eşti cel mai mare partid politic din România nu se poate să nu ai rezerve de oameni, să ai candidat la primărie pentru fiecare primărie de sector", a spus Cîţu, la Parlament.

El a afirmat că nu pune la îndoială decizia privind alianţa cu USR PLUS.

"Nu am pus la îndoială nimic. Eu am spus că în viitor, când voi fi preşedinte al PNL şi vom fi cel mai mare partid politic din România, vom avea candidaţi la fiecare sector membri ai PNL. Eu vorbesc despre viitor, trecutul trebuie doar analizat şi învăţat din greşelile trecutului", a spus premierul.

El a fost întrebat dacă din punctul său de vedere crede că alianţa PNL cu USR PLUS va funcţiona până în 2024.

"Sigur. Este o alianţă puternică. Ne pregătim de opt ani de guvernare", a spus Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.