Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu, mesaj pentru Tolontan: 'Mai ai un pic până să-ți pui un brâu cu explozibil și să anunți că te autodetonezi în redacție. Ai devenit penibil'

Radu Pop
Pagina de Media
Victor Ciutacu

Realizatorul TV Victor Ciutacu îi transmite un mesaj acid jurnalistului Cătălin Tolontan, coordonatorul publicației Libertatea, aflat în plin conflict cu patronatul. Ciutacu este de părere că scandalul public legat de închiderea ediției tipărite a ziarului Gazeta Sporturilor nu are în spate probleme de principiu, acuzându-l pe Tolontan că a distrus ziarul.

„Cătăline, nu îți mai plânge atât de milă. N-ai motive. Mai ai un pic până să-ți pui un brâu cu explozibil și să anunți că te autodetonezi în redacție. Ai devenit penibil. Te agăți cu disperare. Patronatul nu te mai vrea. Din motive care vă privesc. Ia-i banii și pleacă înainte să te faci definitiv de râs. Dacă n-o faci, ți se va desființa și postul de la Libertatea. Or să ajungă să te alunge cu executorii și jandarmii.

Ești un ziarist bun. Ai și bani. Vine anul electoral 2024. Sunt patru rânduri de alegeri. Va fi nevoie de tine. Câștigă-ți leafa din meserie. Ai distrus ziarul care te-a făcut om. Acum lucrezi pe față în detrimentul societății care te plătește. Și n-o face pentru performanță economică sau profesională. Financiar, sunteți praf și pulbere. Redacțional, mi-e și jenă să scriu.

Lasă vrăjeala cu centenarul nesărbătorit și cu închiderea peste noapte a ediției tipărite. Păstrează cele 2.000 de semnături în alb pentru viitoarea petiție online. Primele nu ți-au folosit la nimic. Ai vrut să nenorocești o televiziune, ți-ai curățat cei mai apropiați colaboratori și ți-ai închis ziarul. Auditul ăla pe care ți l-au trimis elvețienii ți-a (con)semnat prăbușirea. Obișnuiește-te cu ideea, fii bărbat, nu te mai autoflagela. Știu că mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană. Păstrează povestea pentru viitorii finanțatori. Basmul ăsta s-a terminat”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook, semnându-se ca „un fost colaborator al Gazetei Sporturilor, copilul care a crescut cu ziarul ăsta la cap”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.