Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJ Ilfov vrea să se împrumute de 120 de milioane de lei pentru finanţarea unor investiţii

Financial Times
imprumut

Un proiect privind contractarea unei finanţări rambursabile interne sau externe în valoare de 120 de milioane de lei, cu o maturitate de 15 ani, va fi dezbătut în şedinţa de joi a Consiliului Judeţean Ilfov.

Conform proiectului supus dezbaterii publice, preşedintele CJ Ilfov, Hubert Petru Ştefan Thuma, este împuternicit să semneze, în numele şi pe seama CJ Ilfov, contractul de împrumut, precum şi orice alte modificări şi completări convenite de către părţile contractante.

Banii vor fi folosiţi inclusiv pentru reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene din Ilfov - DJ 401A, km 0+000 (Vidra) - km 28+209 (Domneşti). Proiectul are o valoare totală de 160 de milioane de lei, iar contribuţia de la bugetul local va fi de 40 de milioane lei.

"În vederea asigurării fluxului de lichidităţi financiare pentru implementarea cu succes şi cu celeritate a proiectelor de investiţii, este necesar ca judeţul să asigure finanţarea/cofinanţarea prin contractarea unei finanţări rambursabile interne/externe. (...) Având în vedere valoarea investiţiilor ce urmează a fi realizate şi ţinând seama de gradul de îndatorare al judeţului Ilfov, propunem ca valoarea împrumutului ce urmează a fi contractat să fie de 120.000.000 lei", prevede referatul de aprobare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.