Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CL Deva a aprobat noile criterii de repartizare a locuinţelor ANL

ANL

Medicii şi cadrele didactice pot primi cu chirie o locuinţă ANL în municipiul Deva indiferent de vârstă, în timp ce pentru alte categorii sociale limita de repartiţie a fost stabilită la maxim 40 de ani, cu condiţia depunerii cererii către autoritatea locală până la termenul legal, de 35 de ani, se arată în noile criterii de priorităţi aprobate de consilierii locali, potrivit Agerpres.

"Vârsta maximă până la care se poate primi repartiţie pentru o locuinţă ANL este de 40 de ani, adică în cel mult 60 de luni de la împlinirea a 35 de ani, vârsta maximă până la care se poate depune cererea, potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 55/2021. Excepţie fac profesorii şi medicii, care pot închiria locuinţe ANL indiferent de vârstă", a informat marţi Primăria Deva.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

Consilierii locali au modificat şi cuprinderea teritorială în care trebuie să îşi desfăşoare activitatea tinerii care solicită repartizarea unei locuinţe ANL. Aceasta se referă acum la întreg teritoriul municipiului Deva, format din Deva (ca reşedinţă) şi localitatea componentă Sântuhalm, precum şi din satele aparţinătoare Cristur, Archia şi Bârcea Mică.

În prezent, Direcţia de Asistenţă Socială Deva are în administrare un număr total de 145 de locuinţe pentru tineri destinate închirierii - garsoniere şi apartamente cu două camere- situate în trei imobile construite prin ANL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.