Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clădirea Filarmonicii 'Mihail Jora' din Bacău va fi modernizată cu aproape 14 milioane lei, fonduri din PNRR

afisha-krasnodar.ru
orchestra

Clădirea Filarmonicii "Mihail Jora" va fi modernizată cu aproape 14 milioane lei, finanţarea fiind asigurată în cadrul Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a anunţat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Bacău, Valentin Ivancea.

Proiectul a fost depus de CJ Bacău la Administraţia Fondului de Mediu în cadrul programului privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice, potrivit Agerpres.

"Această clădire emblematică pentru Bacău va beneficia, după o lungă perioadă de aşteptare, de ample lucrări de refacere şi modernizare care îi vor schimba aspectul estetic şi vor contribui la creşterea eficienţei energetice. Valoarea totală a proiectului este de 13,8 milioane lei, iar Comitetul de Avizare al A.F.M a aprobat ca valoare eligibilă 90% din această sumă", a anunţat preşedintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.

Clădirea Filarmonicii "Mihail Jora" este a treia a unei instituţii de cultură băcăuane care a obţinut finanţare din PNRR, după cea a Complexului Muzeal "Iulian Antonescu" (care va fi transformată în bibliotecă judeţeană) şi cea a Muzeului de Artă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.