Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Manda a rămas fără permis, după ce a 'zburat' cu Mercedesul S Class prin localitate

claudiu manda

Polițiștii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile după ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate, pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu, au precizat pentru MEDIAFAX surse din Poliție.

Citește și: Plângerea penală depusă de ANAF împotriva lui Gelu Diaconu, fost şef al instituţiei, a fost clasată: 'Voi face plângere persoanelor din ANAF'/ DOCUMENT

Surse din Poliție au declarat pentru MEDIAFAX că luni, în jurul orei 15.40, polițiștii l-au prins pe Claudiu Manda pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu, conducând cu o viteză de 125km/h, în localitate.

Parlamentarul a fost sancționat cu 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Citește și: Un important funcționar din Ministerul Sănătății A FURAT 1,4 milioane de euro și i-a pierdut la loto: Individul a fost arestat de poliția italiană

Potrivit Realitatea TV Manda  i-ar fi rugat pe polițiști să nu-l amendeze, dar polițiștii nu l-au ascultat. Manda ar fi început apoi să sune la telefon pe cineva necunoscut. Claudiu Manda conducea un Mercedes S Class.

Sâmbătă a avut loc petrecerea de nuntă dată de Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, la care au participat sute de invitați, printre care și mulți lideri social democrați. Petrecerea a avut loc într-un cort privat din comuna Ișalnița, județul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda au fost 517 invitați.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.