Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Manda dă de pământ cu Tudorel Toader: 'Eu votam moțiunea împotriva lui! Are 3 viteze: încet, încetișor și pe loc. Poate găsim unul mai sprinten'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

Tudorel Toader ar putea fi remaniat de Viorica Dăncilă, însă jocurile din PSD sunt complicate în ceea ce îl privește pe ministrul Justiției. Confruntat cu o moțiune simplă depusă de opoziție, Toader a scăpat de votul de miercuri, după ce parlamentarii PSD nu au fost prezenți la vot, iar acesta nu a mai avut loc din lipsă de cvorum.

PSD îi reproșează ministrului că întârzie să dea o OUG cu modificările la Codul Penal și de Procedură Penal așa cum a decis CCR. Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI din Parlament, a declarat, miercuri seara, că el ar fi votat împotriva lui Toader, pe care îl acuză că îi ”aburește” pe cei din PSD.

Citește și: Klaus Iohannis face praf Guvernul! Reacție după decizia zilei

”Ce face domnul Tudorel Toader e doar să ne aburească. Vine, vorbește frumos la televizor, dar vă aduceți aminte când a făcut prima oară ”ievaluarea” doamnei Kovesi? A vorbit o oră și în final a spus ”nu”.

O spun foarte clar. Dacă era moțiunea la Senat, putea să îmi spună și CEx-ul și grupul PSD și domnul Dragnea și oricine, eu aș fi votat moțiunea. Și nu pentru textul moțiunii și ciudățenile opoziției. Are nevoie să se trezească. Domnul Tudorel Toader are 3 viteze încet, încetișor și pe loc. Poate găsim unul mai sprinten.”, a spus Claudiu Manda la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Reacție-fulger a PSD, după atacul lui Klaus Iohannis! Manevra de care îl acuză social-democrații pe șeful statului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.