Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Târziu a făcut senzație în SUA, cu declarațiile sale: 'Globaliștii au făcut un experiment de supunere la nivel global. Au vrut să vadă cine li se opune'

Aflat la Washington DC, senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a rostit un discurs la cea de-a cincea ediție a „International Crisis Summit”, eveniment din marja Conservative Political Action Conference - CPAC, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume.

În deschiderea expozeului său intitulat, „Globalizare și globalism, normalitate și totalitarism”, liderul AUR a expus diferențele conceptuale dintre globalizare și globalism, deseori confundate: „În timp ce globalizarea este un fenomen natural, căruia nu putem și nu trebuie să i ne opunem, globalismul este o ideologie care se folosește de globalizare pentru a instaura un nou totalitarism la nivelul întregii planete. Globalismul este de esență marxistă și urmărește să instaureze o nouă ordine mondială după un calapod ideologic desenat de ”corectitudinea politic”. Globalismul proiectează o așa-zisă ”nouă normalitate”, în care vor dispărea diferențele culturale și, în general, orice diferențe dintre oameni; în care vor fi anulate drepturile legale și libertățile naturale; prin care planeta va fi condusă de un singur guvern, care va avea controlul absolut asupra popoarelor și persoanelor. Globalismul este, de fapt, o utopie. Iar utopiile sunt toate criminale. Pentru că aceia care cred în ele sunt gata să ucidă pentru a-și atinge scopul. Iată de ce noi, conservatorii, respingem cu fermitate globalismul."

De asemenea, senatorul Târziu a dezvoltat conceptul de libertate în cheie conservatoare: „Adevărata normalitate, pe care noi o apărăm, este cea în care drepturile și libertățile naturale, precum și drepturile și libertățile constituționale, ne sunt garantate și respectate. Dreptul la tratament medical adecvat, ca și dreptul la viață, nu se negociază! Sunt drepturi cu care ne naștem. Între 2020 și 2022, globaliștii au făcut un experiment de supunere la nivel global. Au vrut să vadă cine li se va opune și cât de puternică este opoziția. Și au văzut: opoziția a aparținut oamenilor liberi. Și a fost puternică. De aceea, globaliștii s-au retras strategic, deocamdată. Dar vor reveni în forță, dacă le vom permite. Noi, oamenii liberi, trebuie să fim uniți și pregătiți pentru noile tentative ale globaliștilor de suprimare a libertății. Eficiența acestora este favorizată de factorul politic, dacă acesta este identificat corect. Expresia integrală a libertății se regăsește în doctrina noastră conservatoare. Lumea aceasta, bazată pe valori precum națiunea, credința, familia și libertatea, poate fi salvată numai de conservatori, patrioți și cei care au aceeași gândire și viziune. Speranța noastră, a tuturor celor care credem în Dumnezeu, națiune, familie și libertate, este legată numai de unitatea noastră, a conservatorilor.”

Claudiu Târziu a fost invitat în Statele Unite în calitatea sa de lider al grupului senatorial AUR de către organizatorii International Crisis Summit (ICS), în cadrul marii conferințe conservatoare de la Washington - Conservative Political Action Conference (CPAC).

La Washington, delegația AUR a avut întâlniri cu oficiali ai Partidului Republican din Statele Unite, cu europarlamentari ai grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, precum și cu legislatori din mai multe state europene. Reprezentanții AUR s-au întâlnit, de asemenea, cu oficiali ai grupului Americans for Tax Reform și ai Consiliului Atlantic, o organizație non-partizană care are drept obiectiv identificarea de soluții la provocările globale. A avut loc, de asemenea, o întrevedere foarte fructuoasă cu organizatorul CPAC, activistul și lobby-istul conservator Matthew Aaron Schlapp, președinte al American Conservative Union, întrevedere foarte cordială în care s-au pus bazele unei colaborări pe termen lung între partidul AUR cu cercurile conservatoare din SUA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.