Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clement Lenglet a fost unul dintre cei mai discutați jucători după primul El Clasico al sezonului, Barcelona - Real Madrid

descopera.ro
fotbal minge

Clement Lenglet a fost unul dintre cei mai discutați jucători după primul El Clasico al sezonului, Barcelona - Real Madrid, scor 0-0. Jucătorul grupării blaugrana l-a lovit pe adversarul său, Varane, în careu, dar arbitrul nu a dictat penalty, potrivit Mediafax.

Oamenii de fotbal au precizat că centralul trebuia să dicteze lovitura de la 11 metri, însă Lenglet este de altă părere.

Citește și: Cătălin Predoiu SPULBERĂ orice speranță a magistraților privind pensiile speciale: Sunt SOLIDAR cu premierul

Cum a explicat fundașul catalanilor faza din careul Barcelonei: "Am vrut să scot mingea cu capul și să dau putere mingii pentru a merge mai departe, pentru asta mi-am folosit picioarele și din păcate i-am atins piciorul lui Varane. Nu sunt un jucător căruia îi place să-și lovească adversarii, este prietenul meu și l-am întrebat cum se simte.

Mie nu mi se pare penalty, eu sunt protagonistul și știu că nu am vrut să faultez, dacă unele persoane cred că este penalty este părerea lor", a fost explicația lui Clement Lenglet despre faza din careul Barcelonei, care a vorbit și despre posibilitatea verificării momentului prin arbitrajul video: "putea să fie verificată de VAR pentru că este normal că unele persoane pot crede că e penalty, dar trebuie să respectăm decizia arbitrului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.