Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clipe de GROAZĂ la Deva: 13 turiști, între care și 2 copii, sunt BLOCAȚI în telecabină! E al doilea caz, în aceeași săptămână

UPDATE

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pompierii au finalizat duminică după-amiază operaţiunea de salvare a celor 13 turişti blocaţi în telecabina de pe Dealul Cetăţii din Deva, care s-a blocat la jumătatea drumului.

”Turiştii au primit din partea pompierilor apă, iar copiii, pentru curaj, ciocolată”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara, la finalul intervenţiei.

Citește și: Cristi Brancu va avea o nouă colegă la emisiunea „Agenția Vip”! Cine este aceasta

Știrea inițială

13 turişti, între care doi copii de 6 și 7 ani, au rămas blocaţi la înălţime, duminică, în telecabina de la Dealul Cetăţii, care facilitează accesul spre Cetatea Deva, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unei informări transmis de ISU Hunedoara, pompierii deveni intervin pentru salvarea a 13 persoane blocate în telecabina de la Dealul Cetății.

Citește și: Dezvăluire grea! Cine este cuscrul lui Liviu Dragnea și cu ce se ocupă tatăl miresei lui Ștefan Valentin Dragnea

În telecabina aflată în urcare în momentul producerii avariei se află 11 adulți și 2 copii, cu vârste de 6 și 7 ani.

”Pompierii au decis aducerea în siguranță la sol a turiștilor cu ajutorul unei scări culisabile. La coborârea pe scară turiștii vor fi asigurați, pentru prevenirea unei accidentări, cu echipament specific de salvare.În sprijinul oamenilor a fost direcționat spre telecabină și un echipaj medical cu o ambulanță tip B2. La o primă evaluare turiștii nu par a prezenta probleme medicale. Telecabina este blocată pe șină, la mijlocul traseului, la aproximativ 5 metri de la sol”, arată sursa citată.

Citește și: Atenție! Boala ar putea fi transmisă pe apă

Ultimul incident similar a avut loc luni, când 19 turiști au rămas blocaţi în telecabina de la Dealul Cetăţii. Atunci, telecabina s-a blocat din cauza unei scurte căderi de tensiune, urmată de un șoc electric, arăta Primăria Deva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.