Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand nu renunță la încercarea de a scăpa de Romprest - Primarul insistă că făcut economii, deși se reduc prestațiile

F. P.
Facebook
clotilde romprest

Clotilde Armand insistă că economia făcută la buget prin reducerea serviciilor de salubrizare reprezintă o victorie. Primarul Sectorului 1 răspunde celor care o acuză că a făcut pact cu „mafia” și că nu a redus tarifele, fără însă a oferi explicații concrete pentru a susține reducerea la jumătate a prestațiilor. Edilul anunță în final, din nou, după ce a negociat luni de zile cu Romprest și tocmai a semnat o înțelege cu această companie, că va continua demersurile în vederea rezilierii contractului.

„’’N-a redus tarifele!’’;

’’A făcut circ 9 luni și a lăsat sectorul în gunoaie’’;

’’Clotilde a înfrânt!’’;

’’A făcut totul în scop electoral’’;

’’A făcut pact cu mafia gunoaielor!’’;

’’Nu se pricepe!’’;

’’De ce nu a făcut înainte de criză acest protocol?!’’

Vreau să vă spun că după primele luni de când am preluat conducerea Primăriei Sector 1 plătim 125 milioane de lei anual pentru serviciul de salubrizare și nu 240 milioane de lei așa cum dorea compania respectivă (pentru cine a uitat, compania de salubrizare a înaintat primăriei la începutul anului o estimare de buget de 240 de milioane de lei, adică un tarif de 20 de milioane de lei pe lună). Este o diferență?

De ce n-au făcut primarii dinaintea mea toate aceste demersuri? Și să nu uităm că nici n-am preluat bine mandatul anul trecut și ne-au lăsat gunoiul pe străzi ca să ne demonstreze cine conduce de fapt primăria. Deci cine a început toată această mizerie și acest șantaj?! Posibil că așa au condus unii primăria în ultimii 13 ani. Liniștea fiind cumpărată scump din banii cetățenilor iar curățenia fiind fictivă. Să mă fac și eu că nu văd acest jaf? Nici vorbă. Cu riscul să pierd susținerea multor cetățeni. Este asta isterie? Este circ și scandal că nu mai primesc anumiți politicieni, jurnaliști sau funcționari publicii bani nemunciți de la locuitorii sectorului? Merită sau nu? Judecați voi asta.

Cât despre ’’pactul meu cu Mafia’’ sau alte trăsnăi aruncate prin spațiul public... am să vă spun că eu am făcut un singur pact: am jurat să fac tot ceea ce stă în puterea și priceperea mea pentru binele cetățenilor. Iar acest aspect nu se face la televiziunile unor infractori, nu se realizează mimând reforme pe Facebook. Îmi doresc să înțelegeți că noi am reparat în câteva luni de când suntem în primărie ceea ce alții n-au făcut în 30 de ani.

Îmi doresc să realizăm că "a furat, dar a și făcut!" - nu este soluția.

PS: De ce nu putea să accepte compania de salubrizare de la început 125 de milioane de lei și să nu mai lase gunoiul voit pe străzi - cum spune legea salubrizării? Nu știm. Ne va spune instanța. Eu cred că trebuie să investim acolo unde trebuie și să dezvoltăm sectorul cu banii salvați. Oricum, mulțumesc criticilor mei pentru observații și sfaturi (chiar dacă unele sunt de o rea credință debordantă). Să știți că nu am renunțat o singură clipă la rezilierea contractului cu compania aceasta de salubrizare adusă de niște băieți deștepți să distrugă sectorul pe 25 de ani. Dimpotrivă. Urmăm toți pașii legali și juridici așa cum am tot spus”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.