Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Barcelona îşi pune lotul la vânzare: Lionel Messi, Frenkie de Jong şi portarul Marc-Andre ter Stegen sunt cei trei jucători de neatins

www.click.ro
FC Barcelona siglă

FC Barcelona este clubul care are cele mai mari cheltuieli cu salariile din fotbalul mondial, ceea ce a determinat conducerea să pună la vânzare aproape tot lotul condus de Quique Setien. The Sun notează că există însă 3 jucători care sunt de neatins, anunță MEDIAFAX.

Conducerea clubului Barcelona este pregătită să vândă o mare parte din jucători. Potrivit The Sun, trei fotbaliști sunt de neatins. Lionel Messi, Frenkie de Jong şi portarul Marc-Andre ter Stegen vor evolua cu siguranţă şi în sezonul următor în tricoul catalanilor.

Citește și: Avertisment dur fără precedent al lui Raed Arafat: Este posibil să ajungem într-o situaţie mult mai gravă decât cea prin care am trecut

Nelson Semedo este pe lista cluburilor Manchester City şi Juventus, însă nu se ştie dacă transferul se va face la suma cerută de Barcelona. 45 de milioane de euro vor catalanii pe fundaşul de 26 de ani.

Samuel Umtiti, Ousmane Dembele şi Philippe Coutinho sunt jucătorii care urmau să fie vânduţi în această vară, însă din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus sumele de transfer vor fi reduse drastic.

Barcelona nu vrea doar să vândă, ci şi să cumpere. Miralem Pjanic de la Juventus este una dintre ţintele campioanei Spaniei. Catalanii vor să îl dea la schimb pe Arthur, plus să plătească o diferenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.