Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul FCSB i-a prelungit contractul mijlocașului Mihai Pintilii

Mihai Pintilii

Mihai Pintilii (33 de ani) şi-a prelungit contractul cu FCSB pentru încă un sezon. Dezvăluirea a fost făcută de Mihai Stoica, directorul sportiv al roş-albaştrilor, în cadrul unei conferinţe de presă, informează Mediafax.

Fotbalistul cumpărat de la Pandurii în 2012 face 34 de ani în noiembrie, dar cei de la FCSB nu s-au sfiit să-i ofere o nouă înţelegere. Pintilii va rămâne în cadrul clubului după ce îşi va încheia cariera de fotbalist profesionist, moment care este destul de departe, susţine Mihai Stoica: "Pintilii nu este antrenorul din teren, este un jucător cu experienţă şi cu calităţi incredibile.

Sunt în măsură să va anunţ că Mihai Pintilii a semnat prelungirea contractului cu FCSB. Aici zici eu că face Gigi diferenţa. Poate era mai puţin riscant să aştepţi să se termine campionatul şi să vezi cât mai poate. Noi ştim că mai poate, dar să prelungeşti contractul unui jucător care face 34 de ani e un gest ieşit din comun.

Vezi și: Guvernul din Muntenegru informează că respectă relația cu SUA, în pofida afirmațiilor lui Donald Trump

E un gest pe care cred că ar trebui să-l împrumute şi alte cluburi. Nu e un gest singular şi mă bucur foarte mult că Pintii va rămâne cu noi. El rămâne oricum în cadrul clubului, dar cred cu convingere că ne poate ajuta ani la rândul de acum, din teren", a declarat Mihai Stoica într-o conferinţă de presă.

Mihai Pintilii a câştigat trei trofee în tricoul FCSB: două titluri şi o Supercupă a României. În prezent, mijlocaşul este cotat la 700.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.