Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / Cluj: Un bărbat a căzut dintr-un bloc - pompierii și medicii au chemat elicopterul

Facebook
elicopter smurd

UPDATE: „Evenimentul s-a produs într-un parc industrial aflat în construcție și se pare că tânărul a căzut de la o înălțime de cca 12 m. Acesta prezenta, la primele evaluări, multiple fracturi ale membrelor inferioare și superioare. Elicopterul SMURD l-a adus la UPU Cluj, dar urmează să fie transferat în scurt timp de acolo”, arată ISU Cluj.

Știrea inițială:

Un bărbat căzut de la înălțime pe strada Henri Coandă din municipiul Dej, Cluj. SMURD a intervenit cu elicopterul pentru salvarea lui.

Citește și: FOTO - Accident rutier MORTAL: doi pompieri au MURIT! Mesaj sfâșietor din partea colegilor: 'S-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse'

„În jurul orei 13.20, o autospecială, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD din punctul Jibou au fost alertate ca urmare a căderii de la înălțime a unui bărbat de cca 20 de ani.

În momentul sosirii salvatorilor la locul evenimentului acesta era conștient. După acordarea asistenței medicale de urgență acesta a fost preluat de către elicopter și a fost transportat la spital”, au declarat reprezentanții ISU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.