Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNA, mesaj de ULTIMĂ ORĂ către televiziuni, după decesul Cristinei Țopescu

CNA

Consiliul Național al Audiovizualului a transmis un comunicat în care roagă televiziunile să respecte legislația audiovizuală atunci când difuzează subiecte referitoare la decesul jurnalistei Cristina Țopescu, potrivit paginademedia.ro.

„Consiliul transmite posturilor de televiziune și de radio rugămintea de a trata cu decență și responsabilitate orice subiect referitor la decesul jurnalistei, cu atât mai mult cu cât legislația audiovizualului cuprinde prevederi clare privind obligația de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, precum și dreptul la viaţă privată, inclusiv pentru familia aflată în suferință”, au precizat membrii Consiliului, într-un comunicat de pres.

Totodată, membrii Consiliul își exprimă regretul cu privire la dispariția jurnalistei Cristina Țopescu și „transmit condoleanțe tuturor celor care au iubit-o și apreciat-o, fiind un model pentru toți profesioniștii din presa scrisă și audiovizuală din România”.

Citește și: Dezvăluiri de ULTIM MOMENT - care este cauza morții Cristinei Țopescu / surse

Jurnalista Cristina Țopescu s-a stins la vârsta de 59 de ani. Ea fost găsită, duminică seara, în locuința sa, de poliție, după ce jurnalista nu a mai putut fi contactată de aproximativ trei săptămâni.

Membrii Consiliului Național al Audiovizualului își exprimă profundul regret cu privire la dispariția jurnalistei Cristina Țopescu și transmit condoleanțe tuturor celor care au iubit-o și apreciat-o, fiind un model pentru toți profesioniștii din presa scrisă și audiovizuală din România.

Citește și: Ștefan Bănică Jr., mesaj emoționant despre Cristina Țopescu: Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu

Totodată, Consiliul transmite posturilor de televiziune și de radio rugămintea de a trata cu decență și responsabilitate orice subiect referitor la decesul jurnalistei, cu atât mai mult cu cât legislația audiovizualului cuprinde prevederi clare privind obligația de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, precum și dreptul la viaţă privată, inclusiv pentru familia aflată în suferință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.