Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNA stabileşte luni regulile de comunicare audiovizuală în perioada stării de urgenţă

SONY DSC

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) se va întruni în şedinţă publică extraordinară, luni, la ora 12,00, pentru a adopta o decizie cu privire la regulile de comunicare audiovizuală în perioada stării de urgenţă.

"Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii la şedinţă, rugăm reprezentanţii presei care doresc să fie prezenţi la discuţii să ţină cont de măsurile anunţate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă", se arată într-un comunicat al CNA transmis duminică AGERPRES.

Potrivit sursei citate, şedinţele Consiliului sunt transmise online, pe site-ul propriu: cna.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat stare de urgenţă începând de săptămâna viitoare. El a subliniat, sâmbătă, că starea de urgenţă va face posibilă alocarea de noi resurse importante pentru gestionarea crizei generate de coronavirus.

"În acest fel, Guvernul va avea posibilitatea să aloce mai mulţi bani domeniului sănătăţii, mai mulţi bani pentru medicamente, mai mulţi bani pentru aparatura medicală absolut necesară. În acelaşi fel, această situaţie va permite să se realizeze achiziţii într-un timp foarte scurt cu proceduri simplificate punând astfel la dispoziţia Guvernului toate instrumentele necesare pentru a gestiona în modul cel mai eficient criza generată de coronavirus", a explicat şeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.