Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR: Circulație închisă pe A2, pe patru drumuri naționale și o restricție de tonaj, din cauza vremii

circulatie inchisa

A2, între București și Drajna, este închisă circulației pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza vremii. Traficul este închis, de asemenea, pe patru drumuri naționale, iar pe altul este restricție de tonaj, scrie Mediafax.

Potrivit CNAIR, vineri dimineață, după o noapte de coduri galbene și portocalii de precipitații abundente de ploi înghețate ce produc polei în 23 de jedețe, A2, între București și Drajna este închisă circulației pentru toate categoriile de atovehicule.

De asemenea, este închis DN 1D (Urlați, județul Prahoa – Urziceni, județul Ialomița), DN 2B (C.A. Rosetti – Vizireni, județul Buzău), DN 2C (Costești, județul Buzău – Slobozia, județul Ialomița) și DN 67C (Novaci – Rânca, județul Gorj).

Citește și: Scandal cu BĂTAIE la o primărie din Gorj - Apel la 112 după ce contabila instituției a fost lovită de primar

CNAIR a instituit restricție de tonaj pentru mașinile mai mari de 7,5 tone pe DN 2A (Urziceni – Giurgeni, județul Ialomița).

Începând de joi după-amiază până vineri dimineață, drumarii de la CNAIR au intervenit cu 1.265 utilaje și au răspandit aproximativ 7.427 tone material antiderapant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.