Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR: 'Termenele proiectelor pentru A7 și A8 din Moldova vor fi respectate'

Europa FM
CNAIR

Compania Națională de Drumuri a făcut luni o ședință de analiză a proiectelor privind autostrăzile A7 și A8 din Moldova la care au participat și proiectanții. Aceștia au anunțat că vor fi respectate toate termenele stabilite în contract, potrivit Mediafax.

Ședința privind autostrăzile A7 și A8 din Moldova a avut loc luni la sediul central al CNAIR. La final, șeful companiei de drumuri a anunțat că toate clauzele din contractele privind realizarea A7 și A8 vor fi respectate. Poziția a fost adoptată în urma discuțiilor cu proiectanții.

Stelian Ion i-a chemat la discuții pe specialiști: Obiectivul ZERO este DESFIINȚAREA SIIJ

„Am avut o nouă sedință de progres pe autostrăzile din Moldova care sunt proiectele strategice pentru anul în curs. Pe lângă Autostrada Moldovei A7, am discutat și problematica A8, care este, de asemenea, un proiect prioritar. Am avut o analiză detaliată cu proiectantul pe sectorul de la Târgu Mureș la Târgu Neamț. Am ajuns la un calendar ferm pe care proiectantul și l-a asumat. Ca urmare a discuțiilor purtate acesta se va organiza în perioada imediat următoare, astfel încât să păstrăm graficele și calendarul asumat” a declarat Mariana Ioniță, director general CNAIR.

A7 va traversa toată Moldova și va conecta orașele Ploiești și Siret, iar A8 va lega orașele Iași și Tg. Mureș, prin Tg.Neamț. Din punct de vedere birocratic, ambele proiecte au început în urmă cu câțiva ani și au avansat foarte puțin, fiind depășite numeroase termene contractuale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.