Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codin Maticiuc SE REVOLTĂ după ce Raed Arafat a dat DEROGARE pentru înmormântarea lui Pimen: Păi e corect așa, bossilor?

The Style Journal
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc reacționează după declarația lui Raed Arafat care a explicat că nu putea să nu acorde o derogare pentru înmormântarea Arhiepiscopului Sucevei, ÎPS Pimen, care a murit de coronavirus, dar la a cărui înmormântare au participat mii de oameni, în vreme ce cetățenii simpli și-au luat morții de coronavirus acasă în pungi de plastic și i-au înmormântat cu maxim opt participanți la slujbe.

Citește și: Secretarul de stat Horațiu Moldovan anunță că Guvernul pregătește NOI RESTRICȚII dacă numărul cazurilor de coronavirus sare de 200 pe zi

"Cum vedeți voi treaba asta?

Se ia situația în sine: a murit de covid un preot. Chiar la Matei Balș. Ceva mai cu grade am văzut, Înalt Preasfintitul Pimen. Ăstora le-a pus cineva la mișto "Prea"-ul ăsta că i-a văzut pe exagerare. Eu dacă îmi iau vreodată grade bisericești o sa refuz acest "Prea" și claaaar o sa refuz și "Înalt"-ul că și ăla da rău la mine ca mă știe lumea... O sa fiu Sfințitul Codin. Sau Fericitul Codin, stai, asta sunt deja. În fine, hai ca am luat-o prin aratura. Deci a murit omul și i s-a aprobat mare înmormântare cu pelerinaj de mii de oameni. Pâi e corect așa, bossilor?

Uite ce zice Arafat, dau cu citat sa nu ziceți ca am interpretat eu:

„Este solicitarea personală a Mitropolitului Moldovei și Bucovinei. E foarte greu să refuzi când e vorba de așa ceva… Dar s-a acceptat ceva minimal, care să respecte toate regulile. Noi am acceptat în ideea că, fiind o personalitate bisericească, n-ai cum să nu accepți."

Deci e vorba de muritorii de rând și de bossi până și când vine vorba de pandemie? Și unde tragem linia?

Cum definim personalitățile, cum definim domeniile? Pâi dacă moare, Doamne ferește, Victor Rebengiuc de exemplu? Că mie personal mi se pare mai personalitate decât Preasfintitul sucevean. La acest monstru sacru al teatrului și filmului care set de norme se aplică?

Am votat PNL și ma gândeam sa îi mai votez. Care este reacția celor pe care îi apreciez din interiorul acestui partid, mai exact a președintelui Klaus Iohannis sau a lui Rareș Bogdan? Cum o vedeți voi pe asta? E o greșeală, o scăpare sau o normalitate? Dacă asta e normalitatea de ce mai e o problemă ca Funky da muzica tare și dansează lumea în parcare?

Voi cum o vedeți?", scrie Maticiuc pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.